Ανταπόκριση: Full House Brew Crew, Furor @ Temple (10/12/2021)

Παρασκευή  βραδάκι έξω από το φιλόξενο TEMPLE και αφού περάσαμε τον καθιερωμένο έλεγχο των μέτρων ασφαλείας για τον covid, πήραμε θέση για ένα δυνατό live που τόσο μας έλειψαν.

 


 

 

Την αρχή έκανε το metalcore κουαρτέτο Furor από την Αθήνα, και είχαμε την χαρά να ακούσουμε την νέα τους δουλειά από το 4ο άλμπουμ τους με τον τίτλο 'LOVE'. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μίξη και το mastering έγιναν στο Οντάριο του Καναδά από τον Dean Hadjichristou, και εάν πολύ λογικά δεν σας λέει κάτι το όνομα, τότε αρκεί να σας πώ ως έχει συνεργαστεί με κορυφαίες μπάντες του είδους, όπως οι Parkway Drive!

 

 

 

Η μπάντα εμφανίστηκε στην σκηνή με τα ηχεία να παίζουν προεκλογική ομιλία εποχής 1985 του Ανδρέα Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΡΕ )!!!!

Άνοιξαν με το KING IN ME και συνέχισαν με τα JULIET, STANKHOLE LOADED,C HARIOTE, SAME IN SANE,MOTHERFUCKER,

Άνοιξαν με το KING IN ME και συνέχισαν με τα JULIET, STANKHOLE LOADED, CHARIOTE, SAME IN SANE, MOTHERFUCKER, ARCHITECT THE INVISIBLE και μας καληνύχτησαν με τα HEARTLESS και SNAKECHARMER.

 

 

Δεμένη μπάντα με δυνατά κομμάτια και καλή χημεία μεταξύ τους,κάτι που φάνηκε και στη σκηνή. Ήταν το καλύτερο ζέσταμα για να υποδεχτούμε τους FULL HOUSE BC!

 

 

 

Λίγο μετά τις 10 ο Βαγγέλης Καρζής και η παρέα του έκαναν την εμφάνισή τους στο stage. Έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με την τελευταία τους δουλειά "BARE KNUCKLE" σε Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, δε μας άφησαν περιθώρια για να κάτσουμε αμέτοχοι στο γεμάτο,καθαρό και αγνό heavy metal ήχο τους.Έχοντας επιρροές (αλλά όχι φτηνή απομίμηση) από μπάντες όπως οι BLACK LABEL SOCIETY, METALLICA, PANTERA, SLIPKNOT και άλλους, πραγματικά στο TEMPLE έγινε χαμός!! Ο Καρζής στην φωνή ξέρναγε φωτιά αποδίδοντας τα μέγιστα κρατώντας την κιθάρα του με άξιους συμπαραστάτες τα υπόλοιπα μέλη,νέα και παλιά!

 

 

Έχοντας πλέον την εμπειρία και τις παραστάσεις απο τις μπάντες που έχει παίξει (ROTTING CHRIST,WOLFHEART) έκανε ένα ολόκληρο κλάμπ να κοπανιέται στούς ρυθμούς που μας πρόσταζε με την παρέα του.
Ξεκίνησαν με το UNFORGIVING LAND και συνέχισαν με τα BLACK SHADE, BARE KNUCKLE, HOLLOW GOD, BURY ME.

 

 

Ήχος, απόδοση κομματιών,σκηνική παρουσία άγγιξαν το άριστα. Παντού έβλεπες κεφάλια να ανεβοκατεβαίνουν και πολλοί τραγουδούσαν μαζί τους. Όλοι σάν μία μεγάλη παρέα απολαμβάναμε την άρτια παρουσίαση των κομματιών.
Εντυπωσιακό ήταν στο όλο σόου τους οι φωτιές που συνόδευαν πολλά κομμάτια τους!!!

 

 

Η συνέχεια είχε τα CULT OF MISERY, ME AGAINST YOU, BURRIED HOPE, SHUFFLED DECK, BLACK EMPTY BOX, DRAW FROM THE BOTTLE, NO RETREAT, ENDING TALK, NAIL IN YOU.

 

 

Κάπου εκεί έκαναν το encore με τα BLACK FLAG και CANNOT BE JUDGED!

Δεν καταλάβαμε πως πέρασε η ώρα και μετά από 1,5 ώρα περίπου ολοκλήρωσαν το live και κατέβηκαν κάτω για να πιούμε μπύρες παρέα.

 

 

 

Για το Rockoverdose,
Στέλιος "Metalheart" Παλαμιδάς

 

 

Φωτογραφίες : Ιωάννης Λιβανός https://www.facebook.com/JohnMetalmanPhotography/

 

 

 

Comments