MGLA: Στον αέρα η συναυλία τους στην Αθήνα – Κανονικά στη Θεσσαλονίκη!

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της διοργάνωσης: 

"Οι απειλές, οι εκφοβισμοί, οι συκοφαντίες, τα ψεύδη και η παραπληροφόρηση ήταν αρκετά για να λυγίσουν μαγαζάτορες και να μη κατέστη δυνατό να γίνει το live στο Κύτταρο αλλά και να μη βρεθεί άλλος χώρος όσον αφορά το live της Αθήνας, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ το live είναι στον αέρα και είμαστε σε αναζήτηση νέου χώρου διεξαγωγής.

Το live στο Principal θα γίνει κανονικά και θα αποδείξουμε σε όλους ότι αυτή θα είναι μια πραγματική αντιφασιστική συναυλία ενάντια σε όλους και όλα.

Κλασικές πρακτικές, το live είναι ανακοινωμένο από το 2019, ξέραμε πως τελευταία στιγμή θα υπάρξουν οι αντιδράσεις από τα γνωστά troll αλλά αυτή τη φορά το πήγαν ένα επίπεδο πάνω, χαρακτηρίστηκαν τα live ως φασιστικές συγκεντρώσεις και στα κείμενα γίνεται αναφορά πως πρέπει να μπλοκαριστεί η συσπείρωση των φασιστών!!! Εμείς πάντως δεν είδαμε ούτε έναν φασίστα/ακροδεξιό τις 2 φορές που ήρθαν στη χώρα μας, αν τολμήσει και έρθει το οποιοδήποτε ακροδεξιό στοιχείο τότε εμείς οι ίδιοι θα τον απομακρύνουμε.

Οι Mgla χαίρουν παγκόσμιας αποδοχής παίζοντας σε ολόκληρη τη υφήλιο, όμως στην Ελλάδα είναι το κόκκινο πανί και η μπάντα που θα συσπειρώσει όλη την άκρα δεξιά (!!!), πόση προπαγάνδα πια.

Καλό είναι να ελέγξετε την πηγή σας η οποία αναπαράγει παλιά άρθρα και κατηγορίες τις οποίες το συγκρότημα έχει αρνηθεί κατηγορηματικά με αποτέλεσμα να περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο, να παίζουν για όλα τα έθνη, για όλους τους λαούς (ως και στο Ισραήλ έκαναν συναυλία!!). Αλήθεια, πόσο ρατσιστικό και ναζιστικό είναι αυτό, να έχεις παίξει σε όλα τα festival ανά το κόσμο; Για την ιστορία, το άρθρο που αναπαράγεται αποτελεί μετάφραση ενός άρθρου που είχε "ανέβει" το 2019 στο Metalsucks από έναν "δημοσιογράφο" ο οποίος, όπως αποδείχτηκε μετά από τη μήνυση της μπάντας εκτελούσε χρέη συμφερόντων και έπειτα ανασκεύασε. Άλλωστε αυτό που πραγματικά θέλουμε δεν είναι ο κόσμος να αλλάζει μυαλά και να να διορθώνει λάθη του παρελθόντος; Μετά από δηλώσεις του συγκροτήματος ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα το κατηγορούν, πως δηλώνουν αντίθετοι σε όσα τους προσάπτουν και δεν έχουν πλέον καμία ανάμειξη με γεγονότα που έλαβαν μέρος προ 20ετίας(!!!) οι Mgla έχουν ανέβει σε όλες τις σκηνές ανά τον κόσμο, περνώντας ένα ξεκάθαρο αντιρατσιστικό μήνυμα! Όπως ξαναλέμε έγινε και στις τρεις συναυλίες τους στην Ελλάδα, όπου δεν υπήρξε δείγμα φασισμού!

Το 2016 το μόνο που θυμόμαστε είναι χαρούμενα πρόσωπα να αποχωρούν από τα venues για τις λαηβάρες που βιώσαμε, το 2019 επίσης το ίδιο. Τώρα δυστυχώς ένα-δύο άτομα μέσω διαδικτύου, που απ'ότι αποδεικνύεται είναι γνωστοί μας, προκάλεσαν όλη αυτή τη σύγχυση σε διοργάνωση και κοινό. Μην ανησυχείτε ξετυλίγεται το κουβάρι σιγά σιγά, η σιωπή μας δεν ήταν τυχαία τόσες μέρες, όλα έχουν δρομολογηθεί και θα λογοδοτήσετε για τη ζημιά που έχετε προκαλέσει.

Στην ουσία του θέματος, δεν μπορεί τα 2200 άτομα εδώ μέσα στο event να χαρακτηρίζονται ως φασίστες και ακροδεξιοί! H συμβολή σας θα είναι καταλυτική, διότι αν δεν αντισταθεί ο κόσμος σε αυτή τη τρέλα που επικρατεί τότε αυτό θα γίνεται συστηματικά, κάποιοι θα αποφασίζουν και θα διατάζουν τι είναι επιτρεπτό και τι όχι. Κάτι μας θυμίζει αυτή η συμπεριφορά.

Σαν άτομα και εταιρεία μας γνωρίζει πολύς κόσμος και ξέρει πως δεν έχουμε καμία σχέση με όλα αυτά που αναπαράγονται, μερικά τρολλάκια του ίντερνετ καλό είναι να σταματήσουν αυτό το παραμύθι γιατί ο κόσμος μας ξέρει πολύ καλά.

Όταν φέρναμε τους Tankard, Sacred Reich, Terrorizer, Skyclad κ.α. τι θεωρούμασταν; Σε ποιο στρατόπεδο ανήκαμε;;; Τίποτα δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο στη ζωή.

Ακόμα και τα site του ΣΥΡΙΖΑ ασχολήθηκαν μαζί μας!

(Ευχαριστούμε για τον όρο αληταράδες, εμείς το λέμε τιμητικά μεταξύ μας)

Αυτές οι ανυπόστατες δημοσιεύσεις, που κάποιοι υπάλληλοι αναπαρήγαγαν ελαφρά τη καρδία, είχαν σαν αποτέλεσμα απειλές βίας εναντίον μας, των οικογενειακών μας και των όσων εμπλέκονται στη διοργάνωση, μαγαζιά, εργαζόμενους, συνεργάτες.

Τέλος, για να γίνει κατανοητό και στον τελευταίο που απλά αναπαράγει τις ηλιθιότητες που του ταΐζουν, καμία φασιστική συναυλία δεν πρόκειται να γίνει, καμία μάζωξη φασιστών, τα κίνητρα των ανθρώπων πίσω από τις απειλές, τον τραμπουκισμό και το blackmailing που δεχόμαστε είναι προφανή.

Συγνώμη, αλλά αυτές οι πρακτικές δεν ταιριάζουν καθόλου στην αριστερά. Εκβιασμοί και συκοφαντίες είναι πρακτικές των φασιστών!!

Εμείς αντιδράσαμε με τον τρόπο μας κινώντας κάθε νόμιμη διαδικασία, σας καλούμε να αντιδράσετε και εσείς για να ανατραπούν τέτοιες συμπεριφορές απέναντι σε κόσμο που κοιτάει πέρα από το δάχτυλό του και δεν φοβάται να πει τη γνώμη του. Ένα e-mail με επιχειρήματα είναι αρκετό για να δώσουμε να καταλάβουν πως μια μερίδα ανθρώπων δε μπορεί να λυμαίνεται τον χώρο. Ειδικά όσοι ανήκετε στον αριστερό χώρο και έχετε "φωνή" στα μέσα που αναπαράγουν τις συκοφαντίες καλό είναι να τους επισημάνετε πως κάνουν μεγάλο λάθος και η πληροφόρηση τους είναι εσκεμμένα λανθασμένη.

Σας καλούμε όλους στη συναυλία της Παρασκευής στο Principal, και αν βρεθεί χώρος το Σάββατο, ή σε μελλοντική ημερομηνία, στην Αθήνα, σε όποια τάξη και αν ανήκετε, ό,τι εθνικότητας και να είστε, οι Mgla παίζουν σε όλο τον κόσμο, σε φεστιβάλ με αντιρατσιστικό χαρακτήρα, δίπλα από μπάντες ορόσημα της αντίστασης και της αντίδρασης, να τραγουδήσουμε μαζί τους στίχους τους που είναι ενάντια σε κάθε τι κομφορμιστικό, οργανωμένο, σε κάθε στερεότυπο. Ας αποτελέσουν αυτές οι συναυλίες το σαφές μήνυμα ότι στο metal δεν χωράει κανενός είδους φασισμός!"

https://www.facebook.com/events/184216299331324/

Comments