NERVOSA: Νέο single και videoclip από το επερχόμενό album τους, «Perpetual Chaos»

 

Οι πρόσφατα ανανεωμένες thrash metal-ούδες NERVOSA κυκλοφόρησαν το τρίτο εκρηκτικό single τους, «Under Ruins», από το επερχόμενο album τους, «Perpetual Chaos», το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 μέσω της Napalm Records.

 

Ως προάγγελος του νέου τους δίσκου, τα δυνατά και επιθετικά φωνητικά της Diva Satanica προσελκύουν τον ακροατή στη βαριά δίνη της ωμής ενέργειας των NERVOSA. Συνοδευόμενο από ένα επίσημο μουσικό βίντεο, το νέο κομμάτι επισημαίνει το δύσκολο θέμα ενός άστεγου παιδιού που παλεύει για να επιβιώσει στους δρόμους.

 

Ο επερχόμενος full-length δίσκος των NERVOSA, «Perpetual Chaos», σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής, ενώ, επίσης, υπογραμμίζει την αμεσότητα του λυρισμού και του στυλ τους: Από πολιτικά παράπονα και την ενίσχυση των φωνών των μειονοτήτων έως την διαμαρτυρία κατά της εργοστασιακής γεωργίας, του καπιταλισμού και της υποχώρησης στους λανθασμένους συλλογισμούς των κοινωνικών ελίτ - αυτές οι επιτακτικές γυναίκες δεν μασάνε τα λόγια τους!

 

Η κιθαρίστρια Prika Amaral σχολιάζει: «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία με αυτά τα κορίτσια, είναι όλα πολύ ταλαντούχα και έκαναν εξαιρετική δουλειά, ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενη με το τελικό αποτέλεσμα ενός δίσκου. Επέλεξα το Artesonao studio στη Malaga, επειδή είναι απομονωμένο και σε ένα εξαιρετικά όμορφο μέρος, εργαστήκαμε σκληρά αλλά είχαμε την καλύτερη ατμόσφαιρα μεταξύ μας.»

 

Μπορείτε να παρακολουθήστε το video clip για το «Under Ruins» παρακάτω:

 

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το καινούριο τους album, «Perpetual Chaos», ΕΔΩ!

Η τραγουδίστρια Diva Satanica πάνω στη διαδικασία ηχογράφησης του album λέει: «Ήταν αναμφίβολα μια πολύ έντονη διαδικασία από κάθε οπτική. Όχι μόνο μάθαμε να δουλεύουμε μαζί, αλλά και πως να γνωριστούμε και να ζούμε μαζί. Είμαι πολύ τυχερή που μπορώ και  συμμετέχω σε ένα τέτοιο έργο και είμαι σίγουρη ότι με την κυκλοφορία αυτού του album, οι NERVOSA θα κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα τους. Η συνεργασία με τον Martin Furia ήταν απίστευτη, με βοήθησε να βρω χροιές στη φωνή μου που δεν ήξερα ότι είχα. Ετοιμαστείτε, για μια νέα εποχή πιο ισχυρή από ποτέ!»

 

Καθοδηγούμενες από μια δύναμη ασυμβίβαστου thrash και death metal, η ακατέργαστη δύναμη του Perpetual Chaos ακουμπάει με τα δάχτυλά της στον παλμό της εποχής: Λυρικά, οι NERVOSA δεν διστάζουν να αντιμετωπίσουν ζητήματα που επηρεάζουν τον πυρήνα της κοινωνίας όπως το γνωρίζουμε. Κομμάτια όπως το opener «Venomous», το γρήγορο «Until The Very End» και το «Time To Fight» επιδεικνύουν τα ανανεωτικά πειράματα των NERVOSA με φρέσκα στοιχεία αλλά και τα κρίσιμα ακουστικά θεμέλια χωρίς να υποκύπτουν σε κλισέ. Το «Genocidal Command» ζωηρεύει τα αυτιά με τη φωνητική ευγλωττία της Diva Satanica, τονούμενη από το εξαιρετικό φωνητικό εύρος του Schmier (των DESTRUCTION), ενώ αντανακλάται ένα συναρπαστικό thrash metal μανιφέστο. Ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα περιμένει με τσαντιμένες κιθάρες, γρήγορα ντραμς και κριτικό λυρισμό - χτυπώντας τον ακροατή με έναν τρόπο που μόνο οι NERVOSA μπορούν. Viva Perpetual Chaos!

 

 

 

Λίστα τραγουδιών του «Perpetual Chaos»:

 1. Venomous
 2. Guided By Evil
 3. People Of The Abyss
 4. Perpetual Chaos
 5. Until The Very End
 6. Genocidal Command
 7. Kings Of Domination
 8. Time To Fight
 9. Godless Prisoner
 10. Blood Eagle
 11. Rebel Soul
 12. Pursued By Judgement
 13. Under Ruins

 

Οι NERVOSA είναι:

Diva Satanica (Vocals)

Prika Amaral (Guitar)

Mia Wallace (Bass)

Eleni Nota (Drums)

 

Βρείτε τις NERVOSA:

Facebook

Homepage

Spotify

Instagram

Napalm Records

 

Για το Rock Overdose,
Γιάννης Παπαγιάννης

Comments