NEW ZERO GOD: Δείτε το video για το τραγούδι “What’cha gonna do?” από τον δίσκο Circus Of Tortured Melodies.

 

Οι NEW ZERO GOD έκαναν ‘ένα βίντεο για το τραγούδι WHATCHA GONNA DO?  Που ανοίγει το άλμπουμ τους CIRCUS OF TORTURED MELODIES.

Το βίντεο φτιάχτηκε κατά την διάρκεια του lockdown και γυρίστηκε όλο με ένα κινητό τηλέφωνο.

 

 

Το ελληνικό κουαρτέτοNEW ZERO GOD κυκλοφόρησε το LP CIRCUS OF TORTURED MELODIES το 2019 αλλά καθώς δεν έκαναν κανένα βίντεο για κάποιο από τα τραγούδια του, έκριναν πως ήρθε η ώρα για να κάνουν ένα για το WHATCHA GONNA DO?

Το CIRCUS OF TORTURED MELODIES είναι το τέταρτο στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το ποστ πανκ συγκρότημα NEW ZERO GOD.

Με τον ANDI SEX GANG (των θρυλικών SEX GANG CHILDREN) να μας καλωσορίζει στο CIRCUS OF TORTURED MELODIES, η περιήγηση ξεκινά στις 13 σκηνές αυτού του Τσίρκο. Κάθε μία από αυτές τις σκηνές κρύβει κάποια διαφορετική ιστορία η οποία, τις περισσότερες φορές ανοίγει τον δρόμο για την επόμενη. Κάποιες άλλες όμως, είναι εντελώς ανεξάρτητη.

Αυτά τα τραγούδια έχουν να κάνουν με ανεκπλήρωτα όνειρα, τις συναισθηματικές ανασφάλειες των μοντέρνων καιρών, πολιτικές εξελίξεις, την καταπίεση από το οικογενειακό περιβάλλον, τα κοινωνικά πρότυπα, την υπερκατανάλωση, τους συμβιβασμούς που κάνουμε και την καταστροφή του πλανήτη,

Με λίγα λόγια το CIRCUS OF TORTURED MELODIES παρουσιάζει την πολυπλοκότητα της μοντέρνας ζωής ψάχνοντας τα ίχνη των σύγχρονων νευρώσεων.

Αν και παίρνει έμπνευση από τις καθημερινές αντιξοότητες καθώς κάθε τραγούδι επικεντρώνεται  σε αρνητικά ανθρώπινα χαρακτηριστικά, το άλμπουμ στέλνει το μήνυμα πως για κάθε περίπτωση υπάρχει πάντα ελπίδα.

Μπορείτε να ακούσετε ή να αγοράσετε το CIRCUS OF TORTURED MELODIES στο παρακάτω link.

 

 

 

Σχετικά με τους NewZeroGod

Ο συνθέτης και τραγουδιστής  MIKE ΠΟΥΓΟΥΝΑΣ ξεκίνησε με τους FLOWERS OF ROMANCE το 1981 και όταν το 1998 διαλύθηκαν, δημιούργησε τους NEXUS.

Το 2006 μαζί με τους συνεργάτες του από τους NEXUS και τους FLOWERS OF ROMANCE ξεκίνησε μια νέα πορεία με τους NEW ZERO GOD.

Στην λίστα των ονομάτων των SISTERS OF MERCY, THE MISSION καιNEW MODEL ARMY με τους οποίους εμφανίστηκε σε συναυλίες ο ΠΟΥΓΟΥΝΑΣ μετα μέχρι τότε συγκροτήματά τουήρθαν να προστεθούν κι αυτά των CHRISTIAN DEATH, THE LEGENDARY PINK DOTS και ANDI SEX GANG χάριν στουςNEW ZERO GOD.

“Η βιογραφία των NewZeroGodμοιάζει με ξενάγηση στα μεγαλύτερα ονόματα της goth σκηνής" TerrorizerMagazine – UK

   Το πρώτο άλμπουμ των NEW ZERO GOD είχε τίτλο FUN IS A FOUR LETTERWORD, κυκλοφόρησε το 2010 και ένα χρόνο αργότερα το τραγούδι KISS THE WITCH μπήκε στο τοπ 10 του Βρετανικού περιοδικού TERRORIZER όπου παρέμεινε για δύο εβδομάδες.

   Τον Δεκέμβριο του 2011, οι NEW ZERO GOD κυκλοφόρησαν διαδικτυακά το SECOND CHANCE σε συνεργασία με διεθνείς καλλιτέχνες ως NEW ZERO GOD & FRIENDS, παραχωρώντας τα έσοδα του τραγουδιού στον Αμερικάνικο οργανισμό για την περίθαλψη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών HAWC (Healing AbuseWorking for Change).

   Στις 4 Ιουλίου του 2012 η Βρετανική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία  SECRET SIN RECORDS κυκλοφόρησε το μίνι άλμπουμ των NEW ZERO GODCLUB BIZARRE.

   Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς η SECRET SIN RECORDS κυκλοφόρησε στην Μεγάλη Βρετανία το άλμπουμ MMXIII και στις 25 Μαρτίου οι NEW ZERO GOD πρόσφεραν το διαδικτυακό σινγκλ THE NIGHT CALLS YOURNAME  παραχωρώντας αυτή την φορά τα έσοδα στο Sophie LancasterFoundation (S.O.P.H.I.E.).

   Το 7” σινγκλ DESTINATION UNKNOWN/FOREVER TODAY κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του  2013 από την SURGUT RESORT RECORDS ενώ τον Φεβρουάριο του 2014 η B-OTHERSIDE RECORDSέβγαλε την Ελληνική έκδοση του MMXIII.

   Στις 8 Ιουνίου της ίδιας χρονιάς έγινε διαθέσιμο στο Bandcamp για δωρεάν downloading το ηχογραφημένο ζωντανά στην Ιταλία μίνι άλμπουμ ZONA PERICOLOSA.

   Στις 15 Μαρτίου του 2016 οι NEW ZERO GOD είδε το φως της ημέρας το τρίτο τους άλμπουμ με τίτλο SHORT TALES & TALLSHADOWS τόσο σε CD όσο και σε δίσκο βινυλίου.

   Έκλεισαν την χρονιά με ένα 7” split σινγκλ με τους Σκωτσέζους φίλους τους, SAVAGE CUT το οποίο μπορούσε όποιος ήθελε να το αγοράσει στις συναυλίες του δύο συγκροτημάτων.

   Τον Γενάρη του 2018, το συγκρότημα πάτησε σε Αμερικάνικο έδαφος κυκλοφορόντας το EP UNDER THE INFLUENCE OFCAPTAIN PAN IKATAC μέσω της δισκογραφικής CUSTOM MADEMUSICμε έδρα της την Βιρτζίνια.

   Το τελευταίο μέχρι στιγμής άλμπουμ των NEW ZERO GOD είναι το CIRCUS OF TORTURED MELODIES το οποίο κυκλοφόρησε  τον Φεβρουάριο του 2019 με την έκτακτη συμμετοχή του  ANDI SEX GANG των SEX GANG CHILDREN, του MICHAEL CLAYTON των Βρετανών DARK HORIZON, του ΝΙΚΟΥ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ των BLUES CARGO στην φυσαρμόνικα ,του πιανίστα/οργανίστα ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΑΝΟΥ, γνωστού απο την συνεργασία του με τον ΘΑΝΟ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟ και την ΛΕΝΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ αλλά και πολλοί άλλοι...

   Το συγκρότημα περιόδευε μέχρι τον Μάρτη του 2020 όταν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του ακυρώθηκαν λόγω του COVID19.

 

New Zero God line-up & Discography

•             Mike Pougounas – Vocals, keyboards

•             Babis Efthimiou – Drums, programming

•             Akis Nikolaides – Guitars

•             John Psimopoulos – Drums

•             Μichalis Semertzoglou - Bass

 

•             Studio albums:

o             Fun is a Four Letter Word (Greece 2010)

o             Club Bizarre (UK 2012)

o             MMXIII (UK 2013 – Greece 2014)

o             Short Tales & Tall Shadows (LP, CD, Greece 2016)

o          Circus of Tortured Melodies (LP, Digital Greece 2019)

 

•             Singles:

o             Second Chance (digital, 2011)

o             The Night Calls Your Name (digital, 2013)

o             Destination Unknown (Digital 2013)

o             Destination Unknown (Limited Collector’s 7” Vinyl Edition 2013)

o             Redemption (Limited 7” split vinyl single with Savage Cut 2016)

o             Under the Influence of Captain Pan Ikatac (MC Custom Made Music USA 2018)

 

•             Live albums:

•            Zona Pericolosa – Live in Italy (digital, 2015)

 

Official Web Site: http://www.newzerogod.com/

Bandcamp: https://newzerogod.bandcamp.com/music

Facebook: https://www.facebook.com/NewZeroGodPages/

YouTube: https://www.youtube.com/user/newzerogodgr

Instagram: https://www.instagram.com/newzerogod/

*Φωτογραφία Τακης Κυριακουλάκος

 

Comments