ΠΑΝΟΣ ΜΑΛΑΧΙΑΣ: Ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας μέσω Skype, για όλες τις ηλικίες & επίπεδα & δυνατότητα συμμετοχής στο Registry of Guitar Tutors

Μαθήματα από Διπλωματούχο London College of Music - Πιστοποιημένο συνεργάτη του Registry of Guitar Tutors / Συνθέτη / Τραγουδοποιό / Συγγραφέα εκπαιδευτικών βιβλίων.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους θέλουν να μάθουν τα βασικά του οργάνου, να παίζουν τα κομμάτια των αγαπημένων κιθαριστών / καλλιτεχνών / συγκροτημάτων τους και φυσικά σε όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις, την τεχνική - θεωρητική κατάρτισή τους και να ολοκληρωθούν ως κιθαριστές στην ευρύτερη γκάμα της μοντέρνας μουσικής και θεωρίας.

Rock - Pop - Blues - Metal - Funk - Ελληνική Μουσική

* Θεμελιώδεις & σύγχρονες τεχνικές
* Κλίμακες/συγχορδίες / εκμάθηση - εφαρμογή σε όλη την κιθάρα / fingerboard knowledge
* Μοντέρνα Θεωρία - Αρμονία / διαστήματα / κατασκευή συγχορδιών - κλιμάκων
* Ρυθμική κιθάρα / solfege / συνδυασμοί / μουσικά ιδιώματα / strumming / palm muting
*Αυτοσχεδιασμός
*Ρεπερτόριο

Προετοιμασία για τις εξετάσεις του συνεργαζόμενου εκπαιδευτικού συστήματος Registry of Guitar Tutors στην Ελλάδα για τους μαθητές που επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιημένο πτυχίο της ηλεκτρικής κιθάρας από το London College of Music.

Σε όλες τις ηλικίες και επίπεδα

διάρκεια μαθήματος 60'

Δυνατότητα μαθημάτων και μέσω Skype

Αναλυτικές πληροφορίες για τα μαθήματα περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.panosmalahias.com/mathimata-kitharas/

Πάνος Μαλαχιάς, ALCM (TD) - RGT Tutor
κιν: 6972252083
[email protected]
panosmalahias.com

 

 

Comments