Οικογενειακή υπόθεση: Ο JOHN PETRUCCI σε solo περιοδεία μαζί με τον MIKE PORTNOY και το group των συζύγων τους!

 

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, ο βραβευμένος με Grammy κιθαρίστας John Petrucci είναι γνωστός από τους progressive metalers DREAM THEATER.

 

Πλέον, ο John προσθέτει άλλο ένα ορόσημο καριέρας στο βιογραφικό του καθώς ξεκινά την πρώτη του solo περιοδεία ερμηνεύοντας υλικό από το προσωπικό του album που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με τίτλο "Terminal Velocity", καθώς και τραγούδια από την ευρέως αναγνωρισμένη πρώτη του κυκλοφορία, "Suspended Animation".

Το "Terminal Velocity" σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο John και ο πρώην drummer των DREAM THEATER, Mike Portnoy ηχογράφησαν μαζί από τότε που ο Mike άφησε το συγκρότημα το 2010. Πλέον, ο John θα πάρει το μουσικό trio με τον Portnoy και τον θρυλικό μπασίστα Dave LaRue,  κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις - μια ιστορική επανένωση που έχει να γίνει εδώ και 12 χρόνια.

 

Στην περιοδεία θα συμμετέχουν ως openning act  οι επανενωμένες Meanstreak,το group που αποτελείται από τις συζύγους των τριών μελών των Dream Theater , Bettina France (vocals), Marlene Portnoy (guitar), Rena Sands (guitar, σύζυγος του John Petrucci), Martens Myung (bass, σύζυγος του John Myung) και Yael (drums), οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει ένα μόνο δίσκο με τίτλο Roadkill (1988).

 

 

 

 

Comments