ΣΑΚΗΣ LYSSA KAZAKIS: Live οικονομικής ενίσχυσης την Τετάρτη 5 Ιουνίου στο Eightball


 

Ο Σάκης “Lyssa” (Sarissa, Redrum κ.α.) είναι από τις μορφές στην ελληνική σκηνή που έθεσαν γερά τα θεμέλια για όλους τους κατοπινούς. Επίσης δεν σταμάτησε μέχρι σήμερα να είναι ενεργός, να αγαπά και να προσφέρει στις μουσικές που μας αφορούν. Τώρα έχει την ανάγκη μας, μιας και θα υποβληθεί σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς… Σας προτρέπουμε, ο καθένας με τις δυνάμεις του, να τον βοηθήσουμε!! Εδώ θα βρείτε τις λεπτομέρειες για την συναυλία οικονομική βοήθειας που θα γίνει στο Eightball την Τετάρτη 5 Ιουνίου, καθώς και λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα για όποιον δε βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θέλει να συνεισφέρει στον αγώνα που δίνει ο Σάκης.

 

Οι διοργανωτές της συναυλίας που έχει σκοπό να βοηθήσει οικονομικά τον Σάκη σε αυτή την καίρια στιγμή, δίνουν τις πληροφορίες για το live που θα πραγματοποιηθεί. Σάκη κράτα γερά και σύντομα σιδερένιος φίλε!  

 Athan Lyssa Kazakis Fundraiser rock concert...

Από τα 80s μέχρι και τώρα ο Σάκης δίνει την καρδιά του στο Heavy Metal μέσα από μπάντες θρύλους (Sarissa, Redrum και πολλές άλλες). Θρύλος και ο ίδιος, a Lving Rock n Roll Monster, εδώ και 40 χρόνια καταπίνει αχόρταγα τα χιλιόμετρα στον τραχύ δρόμο του R'n'R. Το σασί γερό σαν ατσάλι, αλλά η μεταλλική καρδιά του χρειάζεται ένα μεγάλο service.
Ο Σάκης πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς και εμείς οι φίλοι και συνεργάτες του σας καλούμε να υποστηρίξετε ηθικά και οικονομικά, ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο, φωνάζοντας δυνατά «Ναι ρε Lyssa. Είμαστε Rock n Roll»!

 

Live οικονομικής ενίσχυσης με τους:
Black Dogs
Prassein Aloga
Jailcat
Walking Stone Giants
Chipper
Vinyl Fingers
So Dizzy
The Blisters

 

Η συναυλία θα γίνει στο Eightball την Τετάρτη 5 Ιουνίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Δωρεά εισόδου event: 7€

 

Οικονομική ενίσχυση και δωρεά:
Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR2501102840000028400717493
Δικαιούχος: Καζάκης Νικόλαος

 

Χορηγοί:
In rock
Dizzy Dolls
The Pub
Old Fisherman
Stones
Giza
Beeratis
Roadhouse
Redhouse
Κονσέρβα
Valve

Facebook event: https://www.facebook.com/events/807330638018991/

 

Comments