Η SYMMETRIC RECORDS υποδέχεται και παρουσιάζει τους HEART ATTACK!

 

Οι HEART ATTACK είναι ένα Heavy Metal συγκρότημα από την Ελλάδα αφοσιωμένο στον ήχο της δεκαετίας του '80-αρχών του '90 με σκοπό να υμνήσει τις εποχές αυτές και να παραδώσει σε όλους όσους τις αναπολούν, μελωδικά αλλά και δυναμικά τραγούδια που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά… Δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2010 από το Γιώργο Δριμυλή στη φωνή (πρώην Raging Storm) και τον Στέργιο Ντίκο στα τύμπανα. Μετά από αρκετές αλλαγές ανά τα χρόνια το line-up πήρε τη σημερινή του μορφή.

 

Το σχήμα έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες ζωντανές εμφανίσεις και έχει μοιραστεί τη σκηνή με συγκροτήματα όπως οι HolocaustCloven HoofNewmanOutloudWork of ArtWotanDark HorizonHungry HeartWild RoseCrimson Fire κ.λπ. πάντοτε με διάθεση για πάρτι την οποία μεταδίδουν στο κοινό.

Το Νοέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη τους δουλειά με τίτλο "Heart Revolution", η οποία είχε θετική αποδοχή από Τύπο και κοινό, ενώ ο Σεπτέμβριος του 2022 βρίσκει το group να συνεργάζεται με τον Bob Katsionis και τη Symmetric Records για την κυκλοφορία του νέου τους album "Final Attack", όπου πλέον στη μουσική τους παρουσιάζουν μια αρκετά πιο heavy και σύγχρονη προσέγγιση σε σχέση με αυτήν του ντεμπούτου τους, που ηχητικά παρέπεμπε περισσότερο προς Ηard Rock μονοπάτια.

Σημείο αναφοράς για τη νέα τους αυτή κυκλοφορία αποτελεί η στιχουργική οπτική του ιδρυτή της μπάντας Γ. Δριμυλή που αυτή τη φορά καταπιάνεται με θέματα που σχετίζονται με το επικότερο παρελθόν του καθώς επίσης και με σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα και καταστάσεις που σκιαγραφούν ένα μέλλον που φαντάζει δυστοπικό και ανελεύθερο.  Η σύνθεση από την οποία το album αντλεί το όνομά του (Bring Metal Back -The Final Attack) μας μεταφέρει σε μια φανταστική και αρχετυπικού τύπου “μάχη” ανάμεσα στους θρύλους του Παραδοσιακού Heavy Metal και της νεότερης σκηνής όπως αυτή οριοθετήθηκε υπό το πρίσμα μιας Νew Metal αντίληψης, με πολυάριθμες μουσικές αλλά και οπτικές αναφορές και από τις δύο αυτές περιόδους, οι οποίες γίνονται εύκολα αντιληπτές χάρη στο λεπτομερές και ιντριγκαδόρικο artwork του άλμπουμ που επιμελείται ο εξαιρετικός Jovan Delic.

 

 

TRACKLIST: 

 

1. Warrior's Return 

2. Last Samurai 

3. Time=God 

4. Immortal 

5. Bring Metal Back (The Final Attack) 

6. Universal Mind 

7. Shattered Paradise 

8. End Of The Line 

9. Broken Scepter 

10. The Unavoidable 

 

LINE UP: 

 

Γιώργος Δριμυλής -Φωνητικά

Steve G.-Ρυθμικές και Lead Κιθάρες

John Morris-Lead Κιθάρες

Νίκος Μιχαλακάκος-Μπάσο

 

Bob Katsionis-Guest Keyboards & Guitar Solos 

Lila Moka- Guest Φωνητικά 

 

CREDITS:

Στίχοι Γιώργος Δριμυλής

Μουσική Γ.Δριμυλής /Steve G./Bob Katsionis/J.Morris εκτός από τα “Last Samurai” και “Universal Mind” Γ.Δριμυλής /Steve G./B.Katsionis, και “Bring Metal Back-The Final Attack” Γ.Δριμυλής /B.Katsionis

Παραγωγή & Μίξη Bob Katsionis

Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Sound Symmetry studio την περίοδο χειμώνας 2020/καλοκαίρι 2021

Mastering Νάσος Νομικός

Το εξώφυλλο του album σχεδιάστηκε από τον Jovan Dellic

BANDCAMP LINK: https://heartattackgr.bandcamp.com/
Group Page: https://www.facebook.com/Heart.Attack.Official

Comments