Τάσος Κροκόδειλος στο RockOverdose:”Ο Δημήτρης Σελαλμαζίδης θα τιμηθεί στη Θεσ/νίκη όπως του αρμόζει με ένα μεγαλειώδες event!”

 

 

Λίγες μέρες μετά τον άδικο χαμό του ηγέτη των ιστορικών heavy metallers Sarissa, Δημήτρη Σελαλμαζίδη, το Rock Overdose και ο Ζήσης Πετκανάς επικοινώνησαν με τον χαρισματικό τραγουδιστή Τάσο Κροκόδειλο, ο οποίος μας μίλησε για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Σελαλμαζίδη και τη νέα δουλειά που ετοίμαζαν ως Sarissa. Μας παρουσίασε μάλιστα ένα απόσπασμα από ένα απο τα νέα κομμάτια που ετοιμάζανε με σκοπό να μπούνε στον επερχόμενο δίσκο, με τιτλο "The King Is Dead" (μπορείτε να το ακούσετε στο 12:46 στον παρακάτω player). Επίσης όπως μας είπε τα 7 νέα κομμάτια θα βγούνε ως έχουν στο YouTube και μόνο με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του αδικοχαμένου Δημήτρη.

 

Επιπλέον ανακοίνωσε ότι όταν με το καλό επιτραπούν επιτέλους οι συναυλίες ο Δημήτρης θα τιμηθεί στη Θεσσαλονίκη όπως του αρμόζει μέ ένα μεγαλειώδες event.

 

 

 

Όσο αφορά τους Spitfire, μας μίλησε για το νέο δίσκο ο οποίος είναι έτοιμος εδώ και καιρό, αλλά καθυστέρησε η κυκλοφορία του λόγω της πανδημίας. Σχετικά με τον ήχο του νεόυ δίσκου, ο Τάσος μας είπε ότι είναι παλιό heavy metal με σύγχρονο ήχο. Η παραγωγή είναι η καλύτερη που έχει κάνει η μπάντα ως σήμερα. Συνθετικά έχει το hard rock του στοιχείο, έχει τα γκάζια του, έχει τον όγκο του, έχει και το επικό του στοιχείο.

Ο δίσκος είναι καθαρό ατόφιο heavy metal! Όσο αφορά τον τίτλο "Denial to Fall" είναι η στάση ζωής του Ηλία,ότι δε τα παρατάει ούτε αυτός, ούτε η μπάντα, όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος.

 

Μιλήσαμε και για την ταινία - ντοκυμαντέρ που ετοιμάζεται με τίτλο "Metal Under Hell-as"  στα πλαίσια της οποίας θα κυκλοφορήσει και ένα κομμάτι στο οποία θα συμμετέχουν αρκετοί καλεσμένοι από την αφρόκρεμα του ελληνικού heavy metal και φυσικά και με τη συμμετοχή του Τάσου Κροκόδειλού.

 

Επίσης μιλήσαμε για την Ελληνική metal σκηνή, για την ασχολεία του επαγγελματικά με την μαγειρική, καθώς για τον πειραματισμό του με άλλα μουσικά ήδη και για την αγάπη του για τους Stratovarius και τη γνωριμία του με τον Klaus Meine των Scorpions!

 

 

Τέλος μας είπε και τα τελευταία νέα των Hesperian Opus, ενός ακόμη μουσικού project που συμμετέχει, ο νέος δίσκος των οποίων είναι έτοιμος και θα κυκλοφορήσει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

 

Ακούστε λοιπόν στον player που ακολουθεί την όμορφή μας συζήτηση, επενδυμένη από μουσικές που ο Τάσος επιλέγει!

 

Καλή ακρόαση!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments