Οι The Overjoyed παρουσιάζουν live το νέο άλμπουμ στο headline show τους στην Αθήνα, στο Gagarin 205, στις 18 Απριλίου


Η punk μπάντα The Overjoyed, που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2011, κυκλοφόρησε το νέο της ομώνυμο άλμπουμ στις 20 Φεβρουαρίου, γιορτάζοντας 15 χρόνια ύπαρξης. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Buduzi Studios στην Αθήνα, μιξαρισμένο από τον Μάριο Αδαμόπουλο και mastered από τον Christian Wright στα Abbey Road Studios.

Με έντονη παρουσία στη σκηνή, συμμετοχές δίπλα σε Green Day και The Offspring, καθώς και εμφανίσεις σε φεστιβάλ όπως Release Festival, Ejekt Festival και Manchester Punk Festival, οι The Overjoyed συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με την ενέργεια και τους δυνατούς στίχους τους.

Το άλμπουμ ανοίγει με το "Can't Write Music" και περιλαμβάνει κομμάτια όπως "Spark", "Rotten Love" και "Party Eyes". Πρόκειται για την πιο συλλογική δουλειά της μπάντας μέχρι σήμερα, με όλα τα μέλη να συμβάλλουν ισότιμα σε σύνθεση και ενορχηστρώσεις.

Οι The Overjoyed θα παρουσιάσουν το νέο άλμπουμ στο headline show τους στην Αθήνα, στο Gagarin 205, στις 18 Απριλίου, μετά από mini tours σε Αγγλία και Ελλάδα  παρέα με τους HEX και ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ. 

Ακούστε το άλμπουμ εδώ: https://linktr.ee/theoverjoyed

Comments

rockoverdose.gr