Ελληναρμένιος κιθαρίστας παρουσιάζει όλα τα κομμάτια των SYSTEM OF A DOWN σε ένα βίντεο!

Ο 23χρόνος Ελληναρμένιος κιθαρίστας Ρού Τοροσιάν δημοσίευσε ένα medley για τους System Of A Down στο οποίο θα ακουσετε όλα τα επίσημα κομμάτια της μπάντας. Το video πέρα από System Of A Down περιέχει ενδιαφερουσες και αστείες σκηνές!

Σίγουρα είναι από τα πιο ολοκληρωμένα medley που έχουμε δει μέχρι σήμερα για τους System Of A Down! Ρίξτε μια ματιά!


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά μας απέστειλε ο ίδιος ο μουσικός και μπορείτε να τις διαβάστε παρακάτω:

 

Είμαι ο Ρου Τοροσιαν, και είχα κάποια σχήματα τα προηγούμενα χρόνια  Το τελευταίο μου και πρόσφατο σχήμα ήταν οι Bow To The King και δυστυχώς το λήξαμε για προσωπικούς λόγους. Ποιο παλιά είχα διάφορα σχήματα που κρατήσανε λίγα χρόνια έως λίγους μήνες. Όπως οι Endless History ,Crack of dawn , Mirrorless , awaken by blood , unstable και άλλες..

Οι βασικές μου επιρροές είναι οι system of a down,Trivium,Firewind.Djivan Gasparyan,Tigran hamasyan, jimmy hendrix,slash,david gilmore,joe bonamassa,ray charles.

Αυτή τη περίοδο τρέχω το δικό μου προσωπικό Project Που ονομάζετε "Earth".

Το "EP" αυτό είναι καθαρά Guitar instrumental project και έχει jazz,rock,ανατολικές επιρροές. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι τα 4 στοιχεία  της φύσης δηλαδή "Φωτιά, Νερό , Αέρας , Γη  ".Το κάθε κομμάτι θα έχει και το ανάλογο ύφος.

Το κομμάτι μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Και επίσης ένα bonus track θα είναι το  no.27:

Τώρα την ιδέα του Medley Για τους System Την είχα  αρκετα χρονια στο μυαλό μου και ήθελα κάποια στιγμή να το κάνω. Μου πήρε αρκετό χρόνο αλλά κατάφερα  να κολλήσω τα κομμάτια με έναν ομοιόμορφο τρόπο ώστε να μην είναι βαρετά και να κολλάνε μεταξύ τους μουσικά. Ο λόγος που το έκανα ήταν επειδή αυτό το συγκρότημα μου έχει προσφέρει πολλά και είναι πηγή έμπνευσης μου. Επίσης δεν το είχα δει ποτέ στο Youtube από κάποιον να εκτελεί όλα τα κομμάτια τους  και πίστευα πως κάποιος πρέπει να το κάνει .Είχα και την τύχη να γνωρίσω από κοντά τον Serj Tankian Πριν μερικά χρόνια Είναι απίστευτος τύπος!

Comments