Χαρούτ Τοροσιάν: Διασκεύαζει το “Protect The Land” των System Of A Down προς τιμήν των πεσόντων στρατιωτών του πολέμου στην Αρμενία!

 

Ο Ελληνοαρμένιος μουσικός Χαρούτ Τοροσιάν διασκεύασε μαζί με τον Αλέξανδρο Μήτρο το "Protect The Land" των System Of A Down και το αφιερώνει πεσόντες στρατιώτες του πολέμου στην Αρμενία και σε όσους αντιστάθηκαν για την ελεθερία της πατρίδας του.

 

 

 

Ακολουθουν Δελτίο Τυπου και οι δηλώσεις του μουσικού:

Καλησπέρα σε όλους/ες σας, ανέβασα αυτό το video που παρακολουθείτε προς τιμή της πατρίδας μου για να τιμήσω όλους εκείνους τους ανθρώπους που αντιστάθηκαν, ο καθένας από τη δική του μεριά για την ελευθερία της πατρίδας μου. Τους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους κ τα εγγόνια τους. Τις γυναίκες που έχασαν ή περιμένουν ακόμα τους άνδρες τους. Τα παιδιά που έμειναν ορφανά, τα αδέρφια που δε θα ξανασυναντηθούνε. Τους φαντάρους ,που με περίσσιο θάρρος και τόλμη ,πολέμησαν κ θυσιάστηκαν για την εθνική ασφάλεια και ακεραιότητα της πατρίδας τους .

Μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες μου :
Δημήτρη Γεωργουσόπουλο - Διευθυντή φωτογραφίας
Μαρία Δρακοπούλου - Βοηθό σκηνοθέτη
Αλέξανδρο Μήτρο - Φωνητικά / ηχογράφηση / Mix / Master
φτιάξαμε μια όμορφη καλλιτεχνική δουλειά,.

Σε αυτό το cover του Protect The Land τών System Of A Down που σκηνοθέτησα, με τη λήψη εικόνων, ιδεών, μουσικής κ άλλων δημιουργικών εμπνεύσεων κ με συγκλονιστική συχνότητα, πρώτον για να αποτίνω φόρο τιμής στους πληγέντες πατριώτες μου, όπως προ είπα κ κατά δεύτερον για να αφυπνίσω, όπως μπορώ, περισσότερους Έλληνες κ Αρμένιους να δείξουν με τη σειρά τους την αλληλεγγύη, τη συμπόνοια κ την ανιδιοτελή αγάπη που κρύβεται μέσα τους. Για όλα εκείνα που μας ανυψώνουν στα ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας κ χαράς. Ένα βαθύ ακατάλυτο συναίσθημα ειρήνης κ γνώσης. Να γίνουμε συναισθηματικά, ψυχολογικά φυσικά κ πνευματικά δυνατότεροι και καθαρότεροι.

Οι εικόνες που προβάλλονται πίσω από τους πρωταγωνιστές ,αυτού του video είναι πραγματικές κ δείχνουν τα δεινά κ τις καταστροφές που υπέστη ο λαός μας.
Στα πρόσωπά τους καταγράφεται η αγωνία, ο φόβος, ο πόνος η θλίψη, η απελπισία το θάρρος κ εκατοντάδες ακόμη συναισθήματα .

Και τελειώνω με όλους εκείνους, που με αυξημένη ηθική ακεραιότητα κ αξιοπρέπεια έκαψαν ακόμη κ τα σπίτια τους (που με μεγάλο κόπο κ στερήσεις χρόνων είχαν φτιάξει) για να μην πέσουν στα χέρια του εχθρού.

Εν κατακλείδι χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αρμένιους και Έλληνες πατριώτες που συνέβαλαν κ συμβάλλουν μέχρι κ σήμερα, με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί και συμμετέχει ο καθένας για να απαλύνει τις πληγές που τους άφησε αυτός ο πόλεμος.

Στο τέλος του βίντεο κρατάμε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των πεσόντων στρατιωτών του πολέμου.
Επίσης Οποίος/οια θέλει μπορεί να κάνει δωρεά ό,τι ποσό θέλει ως βοήθεια στο www.armeniafund.org .

Με εκτίμηση
Χαρούτ Τοροσιάν.

 

 

Comments