Διαμάντια στην λάσπη – Anna Vs June

Στις 5 Οκτωβρίου είχαμε την τύχη να βρεθούμε στον χώρο του Εθνικού Αστεροσκοπείου που βρίσκεται στον λόφο Νυμφών στο Θησείο. Αφορμή για την επίσκεψη ήταν το live του πολύ αγαπημένου μας Βαγγέλη Μόσχου, aka This Darkness of mine , aka Agia Monaxia μαζί με τον Ghone.

 

Η ιστορία γνωστή, έχουμε πάει σε ένα live και όταν ξεκινάει το support σχήμα βρίσκουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με κόσμο που έχουμε να δούμε καιρό, χαζεύουμε τον χώρο ανυπομονώντας να αρχίσει το σχήμα που έχουμε πάει να δούμε. Όχι όμως αυτήν τη φορά.

 

 

Το live ξεκίνησε η Anna Vs June. Πριν από εκείνη τη μέρα δεν είχα ξανακούσει κάτι από εκείνη και το performance της ήταν αποκάλυψη. Ενώ είχαμε κουλουριαστεί από το κρύο και κουβεντιάζαμε χαμηλόφωνα μεταξύ μας, ξαφνικά μια παραδοσιακή μελωδία στην φωνή βγαλμένη από την πιο απομακρυσμένη γωνιά την Ελλάδας, άρχισε να μπαίνει σε loops με συνοδεία ηλεκτρονικών beat πότε φλερτάρωντας με το trip-hop πότε με το dubstep. H μίξη παραδοσιακών γραμμών με ηλεκτρονική μουσική, έφερε ένα τόσο έντονο συναίσθημα που στα ήσυχα περάσματά της άκουγες μόνο τα φύλλα από τον άνεμο. Ήταν τόσο φορτισμένο συναισθηματικά που το κοινό ήταν αποσβολωμένο και ήσυχο.

 

 

Ο ηλεκτρονικός αμανές της Anna Vs June έκανε πολλά μάτια να βουρκώσουν και φτάσαμε να μιλάμε για ένα ακόμα διαμάντι στη λάσπη. Στεναχωριέμαι που δεν την είχαμε ανακαλύψει νωρίτερα αλλά της υπόσχομαι ότι στο επόμενο live της θα είμαι κάπου εκεί σε μία γωνία. Με πιο χοντρά ρούχα...

 

www.annavsjune.com

https://www.facebook.com/AnnaVsJune

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments